10 ting alle kvinder gør, når ingen kigger

Har du også spekuleret i det? Luft under brysterne, onani og genstridige g-strenge er blot stikord.

Annonce

Kvinder er også mennesker

Måske kommer det som et ubehageligt chok. Men sommetider klør det også ubelejlige steder på vores kroppe, vi nyder ikke at være spændt op til lir i vores bh’er altid, og vi kan også godt handle på pludselig opstået seksuel lyst.

Men vi er også verdensmestre i det spil, der handler om at være pæne, tiltrækkende, mådeholdne og diskrete overmennesker. Der er da også noget fint i at holde visse ting for sig selv for at bevare mystikken i et forhold, men det er nok meget sundt at vide, hvad der egentlig foregår på pigeværelset.

Her er et udpluk af hemmelige vaner baseret på mine egne og anonyme veninders adfærd, når vi er helt alene. Vær søde ved os, hvis (læs: når) glansbilledet glipper.

1. Luft under brysterne

Dette må være alle tiders klassiker, og jeg vil vædde med, at så godt som alle kvinder deler denne vane med mig.

Det første, jeg gør, når jeg har lukket døren til min lejlighed, er at løsne hægterne på min ryg og kaste min bh over den nærmeste stol.

Jeg klør mig på de mærker, som bh’en har efterladt og hilser friheden velkommen. Følelsen af luft under brysterne og stoffet mod ens nipples er ofte dagens højdepunkt.

Generelt ryger alt, der strammer i entréen. Også bukserne eller nederdelen. Lykken er bar røv og t-shirt.

2. Trusser på afveje

I løbet af en arbejdsdag kan det, alt efter undertøjets kvalitet, kræve sin kvinde at holde g-strengen på plads. Det er meningen, at den skal sidde mellem balderne. Ikke kønslæberne.

Derfor har de fleste kvinder oplevet at være nødsaget til at trække sine blondetrusser på plads – mere eller mindre diskret. Det er jo ikke altid, der er et toilet i nærheden.

Foto: Petra Kleis Model Camilla Hansen

3. Nøgne måltider i sengen

Sociale medier som Instagram kan forlede folk til at tro, at alle kvinder vågner op og laver en portion chiagrød, som de spiser med rank ryg ved bordet ledsaget af en kop grøn te. Men sandheden er jo bare, at der ikke er noget bedre end at ligge nøgen i sin seng og spise rundstykker med smør med tallerkenen placeret på brystet, så man kan minimere spredningen af krummer.

Den liggende position fremkalder dog hos de fleste en i større eller mindre grad velvoksen dobbelthage, hvorfor de liggende spisevaner i sengen er noget, de fleste kvinder holder for sig selv. For ikke at tale om krummer, der ender under brysterne.

4. Onani

Ja, kvinder onanerer også. Under bruseren, i sofaen og under dynen. Punktum.

5. Lykken er at sidde med spredte ben

Det ser ganske nydeligt ud, når kvinder sidder med benene over kors. Men i længden stopper det også for blodtilførslen at sidde og presse sine skinker sammen. Derfor er der ikke noget mere vidunderligt, end når man kan sprede sine ben i sofaen helt uden at skulle bekymre sig om det frie udsyn, som stillingen potentielt medfører.  

6. Kvinder prutter ikke…

Kvinder prutter ikke. Der kommer højst violer ud af deres nydelige runde numser. Altså hvis man lever i eventyrland, hvor det regner med candyfloss og flødekarameller. Og den fortælling kan vi naturligvis også godt selv lide at blive ved med at holde liv i.  Gud forbyde at vi lugtede eller slap en vind.

Men efter en hel dag på arbejdet eller et helt døgn i en mands seng, kan det blive en udfordring for selv den mest rutinerede at gemme sine prutter væk. Man lister nærmest rundt og vil for alt i verden undgå at blive trykket på maven og undviger derfor alt fra hårde krammere til sexstillinger, der udfordrer ens evne til at have kontrol over luften.  

Når man har nået ovenstående punkt, er der derfor ikke noget bedre end at lukke døren, hilse sin ensomhed velkommen, give slip og, ja, slå en prut helt uden omsvøb og bekymringer for, om der er nogen, der lytter eller lugter.  

7. Hang til tøsefilm

De fleste kvinder ved godt, at der er lidt mere streetcredit at hente hos mænd ved at sige, at man er helt vild med Tarantinos film. Det kan man jo også oprigtigt godt være, men lur mig, om Netflix-historikken på de fleste kvinders computere ikke afslører ‘The Notebook’ med Ryan Gosling i hovedrollen eller lignende.

Og nu siger jeg det bare: Det ER en god film, og det er ok at græde lidt til den.  

8. Bryster er legetøj

Når brysterne endelig har undsluppet deres bh-fængsel fungerer de som en slags ’stressbold’. Jeg elsker personligt at røre ved mine bryster. Ofte falder jeg i søvn med mit ene bryst i hånden, når jeg ligger på maven. Det samme gælder, hvis jeg ligger og ser en film.

Det må være den kvindelige pendant til mandens hånd, der bliver stukket ned i bukselinningen, når de sidder parkeret foran en fodboldkamp i fjernsynet.

Det er en form for refleks at rage på sine bryster. Måske skal vi bare lige tjekke og være sikre på, at de stadigvæk er der, og at de virker, som de skal.

9. Lille spejl på væggen dér, hvordan ser mine bryster ud i badeværelseslysets skær?

Når vi er sikre på, at vi er helt alene, kan det godt tage lidt længere tid at tørre sig med håndklædet, når vi kommer dryppende ud fra badet. Vi tjekker, hvordan vi ser ud i spejlet fra alle tænkelige vinkler.

Hvordan ser mine bryster ud fra siden? Eller når jeg hopper på stedet? Gad vide, hvordan min røv ser ud bag fra, når jeg bukker mig frem.

Alenetid på badeværelset er naturligvis også lig med hårfjerning. Øjenbryn, ben, bikinilinje, armhuler, overlæber. Alt.

10. Smugspiseri

I offentligheden og særligt i mænds lag prøver jeg personligt at administrere min sukkertrang. Men ikke når jeg er alene. Ikke sjældent har jeg stået i køleskabslysets skær og nappet et stykke pålægschokolade i håbet om ikke at blive opdaget.

Ved bordet tager vi kvinder ofte kun et halvt stykke kage, men den anden halvdel ryger som regel ned, når vi frivilligt har meldt os til at stå med oprydningen ude i køkkenet efterfølgende, mens gæsterne stadigvæk sidder i stuen.

Sandheden er jo, at vi naturligvis godt kan spise et helt stykke kage. Og det samme gælder selvfølgelig også for pomfritter og andre madrester generelt.  

LÆS OGSÅ: Klumme: ’Jeg elsker mænd, der hilser mig velkommen i deres seng, lige præcis som jeg er’

DanmarkMennesker10 ting alle kvinder gør, når ingen kigger

Jeg forlod islam, fordi den forhindrede mig i at blive integreret i Danmark

Alt for mange herboende muslimer værner om deres forældres kultur. De vil forbyde religionskritik og vægter Koranen over Grundloven. Denne kulturelle bagage forhindrer, at integrationen kan lykkes. Da jeg forlod islam, faldt jeg endelig til i Danmark, skriver Mustafa Sayegh i kronikserien om, hvornår man er velintegreret

Hussain: Min søn skal ikke være bandekriminel

Problemet eksisterer fordi indvandrerfamilier bruger alle deres ressourcer på pigerne, da de kommer til at definere familiens ære.
Annonce
Annonce

Fik du ikke læstSE HER
Anbefalet til dig