More

  Præstestyret i min baghave – jeg skammer mig

  I 1985 flygtede mine forældre fra Iran til Danmark. Tre år senere blev jeg født i Silkeborg. De var lettede over endelig at leve i en tilværelse uden totalitær islamisme. De var lettede over at have børn i en tilværelse uden totalitær islamisme.

  Annonce

  Men vi slap ikke helt for denne islamisme

  Den forfulgte mine forældre ud af Iran. Nu forsøger den igen at forfølge os. Denne gang i Danmark. Den iranske islamisme ånder i vores baghave. I mine forældres lidt udenfor København. Og i min på Frederiksberg.

  Imam Ali moskeen på Vibevej i København N. står bag mindehøjtideligheden for general Soleimani på Rådhuspladsen. Den slags folk har intet at gøre i Danmark, skriver dansk-iranske Nima Zamani. Foto: Stine Bidstrup

  Imam Ali Moskeen, der er tinglyst og finansieret af det iranske præstestyre

  ligger et langt stenkast fra mine forældres hjem. Søndag afholdt Imam Ali Moskeen en mindehøjtidelig for den iranske General Qassem Soleimani. Det foregik på Rådhuspladsen, et langt stenkast fra mit hjem.

  “De mennesker, der valgte at møde op til dette arrangement, har intet at gøre i Danmark”

  Sympatiserer man med det iranske præstestyre og en Soleimani, der i islamismens navn har flere tusinde uskyldige iraneres, herunder både kvinder og børn, liv på samvittigheden, har man intet at gøre i Danmark.

  lslamisterne fra Imam Ali Moskeen, der arrangerede mindehøjtideligheden har intet at gøre i Danmark

  De bør alle sammen udstødes fra det danske samfund. Præcis som vi bør udstøde nazister.

  Disse mennesker bakker om islamister, der deler tankesæt med Hitler

  Er man med til at hylde Qassem Soleimani på Rådhuspladsen, så hylder man et menneske, der er skyldig i have torteret og slagtet medborgere, der ikke tog islam og dermed en bestemt trosretning til sig.

  Det svarer til at hylde Hitler, der slog mennesker ihjel, fordi de faktisk havde en bestemt tro

  Jeg modtager ofte beskeder fra tåbelige danskere, der mener, at jeg ikke er dansker og bør rejse hjem til Iran.

  Hjem for mig er Silkeborg

  Til gengæld er det slet ikke tåbeligt, men derimod helt på sin plads, at jeg hermed opfordrer alle herboende iranere, som støtter præstestyret, og Qassem Soleimanis mindehøjtidelig, til at rejse hjem til Iran.

  Hjem for dem er Iran

  Mine familie flygtede flere tusinde kilometer fra tyrannen Qassem Soleimani, fra den islamiske revolutionsgarde. Han var ansvarlig for mange af deres venners død. De burde ikke være vidne til, at han hyldes af en flok islamistiske eksil-iranere i København. Det begræder jeg.

  Som dansk-iraner skammer jeg mig over at dele etnisk baggrund med disse mennesker. Det vil altid undre mig, at man har lyst til at bo i Danmark, når man hader demokrati, ligestilling og frihed.

  Jeg vil lige som med højreekstremisterne i dette land – gøre alt for at udstøde disse mennesker

  “De er ikke velkomne i Danmark” 

  ArtiklerDanmarkPræstestyret i min baghave - jeg skammer mig

  Tanker, der begrænser dit sind

  At undgå alle tanker, der forvolder skade på dig, vil hjælpe dig med at vokse. Accepter, at du ikke er perfekt og tillad dig selv at fejle, så du kan lære af dine fejl.

  Jo, doping med EPO er meget effektivt!

  Forskningen efterlader ikke megen tvivl: Det er nærmest umuligt at konkurrere mod EPO-dopede topatleter. EPO er bare effektivt..
  Annonce
  Annonce
  Annonce

  Fik du ikke læstSE HER
  Anbefalet til dig