Derfor skal du skabe fred med dig selv i dag

Det er på tide at skabe fred med os selv og holde op med at straffe os selv. Vi bør lære at være tilfredse med vores krop og vores sande jeg, så vi kan stoppe med at skade vores selvværd.

Annonce

Jeg vil gerne skabe fred med mig selv

Jeg har trods alt gjort så meget skade på mig selv, og jeg har ladet mig selv blive misledt af så mange forvirrende budskaber at,

jeg er blevet til min egen værste fjende

Blot ved at gå udenfor bliver vi bombarderet med en hel masse meddelelser. Reklamer og plakater, der fortæller os at at vi bør være tyndere, skjule vores rynker, få fyldigere hår og så videre… Men hvad er der galt med os, hvis vi har få ekstra pund, dybe rynker, og tyndt hår? Vil vi føle os dårlige eller triste på grund af det? 

Vil vi være ked af os selv?

Men selvom det er den virkelighed vi ser i begyndelsen. Er det op til os at afgøre, om det er sandt eller ej. Vi skal simpelthen se på andre kulturer for at se om de har andre skønhedsidealer. Hvorfor fortsætter vi stædigt med at give magt til noget, som vil ændre sig med tiden. Og det er i realiteten uvirkeligt og svært at opnå?

fanget kvinde

Perfektionens hul

Vi kan forestille os at den måde hvorpå vi søger efter perfektionisme, som samfundet pålægger os, er inden for rækkevidde. Men i virkeligheden er det ligesom et hul, vi fortsætter med at falde dybere ind i. Der er ingen ende, heller ikke en vej ud. Fordi vi bombarderes med budskaber fra alle sider om vægt, statur, skønhed, som vi giver for meget troværdighed til.

Vi bevæger os mellem skønhed og grimhed, det gode og det dårlige. Der virker ikke til at der nogen mellemvej – det er alt eller ingenting. Måske kan vi vågne op i morgen som et lykkeligt menneske. Lykkelig over den person, vi ser i spejlet. Men det, vi ser, når vi forlader huset, lukker op overfor kritikken, afslagene, der forårsager tristhed og frustration hos os.

Vi har det med at søge efter andres godkendelse. Og prøve på at passe ind, så resten af ​​samfundet accepterer os. Men selvom det, som er unikt og anderledes, kan være synligt. Er det vigtigt at lære ikke at sammenligne os med andre.

  • Vi kan ikke lade som om at vi har tynde ben, hvis vi i virkeligheden har meget større ben. At afvise sandheden kan skabe en stress-cyklus, der ikke vil have et godt resultat.
  • Lad være med at være noget som vi ikke er. Se ikke for meget på samfundets standarder for, hvad der er smukt, som den endegyldige sandhed. I virkeligheden har disse standarder ændret sig betydeligt gennem tiderne.
  • Vi skal blot se på fortiden, og hvordan folk var i den tid, og hvad deres skønhedsidealer var, for at se, at dette er sandt.
at skabe fred med dig selv

At skabe fred er muligt

Det er muligt at skabe fred med dig selv. Stop med at bebrejde dig selv. Begynd at se dig selv som en original, unik og fuld af gode ting. Er det ikke sandt at, den person, der ikke har noget imod at være dem, som de nu engang er, fanger vores opmærksomhed? At være unik gør, at de skiller sig ud. Og de er ligeglade med at blive afvist. Deres unikke karakter tiltrækker værdige mennesker.

At sammenligne os med andre er brutalt for vores selvværd. Som vil tro på, at vi ikke er nok, lige, værdifulde … Det er en fri måde at skade os selv på og blive ulykkelig. Desuden fortjener vi at nyde livet uden at tillade os selv at lide på grund af disse, blot æstetiske spørgsmål.

At skabe fred med os selv, har ikke kun at gøre med noget der er overfladisk, men også med alle de trosmønstre, der omgiver os, og mange af dem har indlejret sig dybt i vores sind.

For eksempel er tendensen til ikke at sige “nej” bare fordi vi vil være rare ved alle, eller fordi vi føler at kærlighed betyder, at vi må lide. Disse negative mønstre indfanger os i skadelige forhold.

Læs også: 4 metoder til at undgå tankemylder

De får os til at leve med situationer, hvor vi ikke føler os godt tilpas. Men samfundet lærte os det, og derfor er det, at vi giver det en stor troværdighed.

fri kvinde

Konklusionen er…

Vi bør lære at stille spørgsmålstegn ved alt, og åbne øjnene for den sande virkelighed. Og hvad der er vigtigere er, at vi bør stoppe med blindt at acceptere det, som andre ønsker at idealisere og bringe frem. Det er muligt at skabe fred med vores sande selv. Fortryd alt, hvad vi troede var sandt, og gjort vores liv så vanskeligt.

Det er på tide at befri os fra denne store vægt, at holde op med at bebrejde os selv, for at prøve at være noget andet end hvad vi i virkeligheden er. 

Tiden er til at bekymre os om hvad der får os til at skinne som mennesker.

DanmarkMenneskerDerfor skal du skabe fred med dig selv i...

10 ting alle kvinder gør, når ingen kigger

10 ting alle kvinder gør. Sandheden er jo, at vi naturligvis godt kan spise et helt stykke kage. Det samme gælder også for pomfritter...

Kunsten at flirte (Også med sin faste partner)

Flirt handler om åbenhed, leg og undersøgelse af mulighederne for erotisk kontakt. Flirt er antydningskunst.
Annonce
Annonce

Fik du ikke læstSE HER
Anbefalet til dig