12 ærlige mænd: “I ved det ikke selv, men i kvinder er smukkest, når…”

Mændene lægger mindst lige så meget mærke til os, når vi har morgenhår og søndagshygger

Annonce

Vi lægger makeup og sætter hår, når vi vil være smukke. Men mændene lægger mindst lige så meget mærke til os, når vi har morgenhår og søndagshygger. I ved det ikke selv, men mændene synes, I er smukkest når: 

1. I ikke ved, vi kigger

“Når vi er til fest, og min kæreste ligner en hollywoodstjerne i sit fine tøj, beundrer jeg hende tit, mens hun snakker med andre. Det samme gælder, når vi er alene derhjemme, og hun sidder i joggingtøj med en kop kaffe og er fordybet i avisen. Vi mænd ser, hvor smukke I virkelig er, når I er til stede i øjeblikket og bare gør jeres ting.”

– Jesper 

2. I har stor mave

“Intet gør en kvinde smukkere, end når hun er gravid. Lykken, selvsikkerheden og kærligheden lyser simpelthen ud af jer.”

– Jonas 

3. I går rundt i jeres egne tanker 

“Det kan være, når I sidder i toget og kigger ud af vinduet. Eller står ved køledisken og prøver at beslutte jer for aftensmad. Eller når I cykler gennem byen med tomme øjne. I de situationer elsker jeg at kigge på jer, fordi I er så smukke, når I slet ikke bruger energi på, hvad andre tænker om jer.”

– Michael 

4. I er helt stille 

“Når I sover, er I simpelthen de mest smukke og fredelige væsener, der findes på denne jord.”

– Kasper 

5. I ved, hvad I kan

“Kvinder med selvtillid. Ikke arrogante eller bedrevidende, men selvsikre på en måde, hvor alle mennesker kan se, at her er en kvinde, der ved, hvad hun vil. Og ved, hvad hun er i sig selv. Det giver et særligt skær, som jeg ikke kan få nok af.” 

– Thomas

6. I søndagshygger

“I er så dejlige om søndagen i kærestens gamle fodboldtrøje, der er tre numre for stor. Og når I ligger sammenkrøllet i vores arme. I ved slet ikke, hvor meget vi faktisk kigger på jer.”

– Mikkel 

7. I sveder

“Når I har været nede at træne og kommer hjem røde i ansigterne og helt varme – det har virkelig sin egen charme. I tror ikke selv, at I ser godt ud, når I sveder. Men tro mig, det gør I!”

– Oliver 

8. I laver en hurtig hestehale 

“Jeg elsker, når I lige sætter håret op for at ordne noget praktisk. Det er meget pænere end store opsætninger med lak og nåle.” 

– Mark

9. I bliver generte 

Når I bliver forvirrede eller generte, ser I simpelthen så dejlige ud! For eksempel når I skal møde svigerforældrene for første gang, eller når I sidder på en date og kæmper med en alt for stor burger, så I får ketchup om munden. Måske er det noget instinktivt, der får mig til at ville beskytte jer, men jeg elsker at se jer blive generte. Så er I så søde og så smukke.”

– Esben 

10. I er nøgne

“Alt for mange kvinder tror, at I bør ændre alt muligt ved jer selv. Men vi forguder jo jeres kvindekroppe, som de er. Det er et mysterium for mig, hvordan I stadig ikke har indset det.”

– Andreas 

11. I er ‘morgengrimme’

“I tror måske ikke, at vi virkelig mener det, når vi kalder jer smukke om morgenen. Men det er I. Når I stadig ikke har iført jer makeup, tøj og de andre ‘skjold’ mod verden. I er bare helt jer selv.”

– Morten 

12. I kommer ud fra badet

“Når I er helt friske og går rundt og nynner og gør jer klar om morgenen, lige efter I har været i bad… kun iført trusser. Mums!”

– Søren 

MenneskerKvinde12 ærlige mænd: “I ved det ikke selv, men...

Syv ting mænd bør vide om internetopførsel. Don’t poke

”Jeg synes, du ser sød ud, og jeg ved ikke, om vi matcher på Tinder, men tænkte jeg lige ville tage det første skridt og skrive her i stedet.”

Narcissisme i et forhold: Dater du en narcissist?

Måden, narcissisme manifesterer sig selv på i et forhold, kan variere. Der er to almindelige muligheder: Den første er, når begge personer er narcissister. Den anden mulighed er, at den ene person tydeligvis opfører sig på en skadelig og destruktiv måde over for andre.
Annonce
Annonce

Fik du ikke læstSE HER
Anbefalet til dig