Dalai Lama advarer om muslimsk Europa

Dalai Lama gentager nu sin påstand om, at Europa også bør tilhøre europæere i fremtiden, og at indvandrerne skal sendes tilbage til deres hjemlande, siger han i et interview med BBC.

Annonce

Det endelige mål er at opbygge hjemlandene

Den buddhistiske leder Dalai Lama advarer nu om, at Europa bliver muslimsk og afrikansk, hvis europæiske lande ikke sender indvandrere hjem.

I et nyt interview med BBC fastholder han sin udtalelse om at Europa tilhører europæere, hvilket påkaldte sig en del opmærksomhed, da han fremførte det sidste år.

Dalai Lama forklarer at de europæiske lande bør hjælpe flygtninge og uddanne dem, men så få dem til at vende tilbage til deres hjemlande. Det endelige mål er at opbygge hjemlandene, ikke at lade folk blive i vesteuropæiske stater.

Men på spørgsmålet, hvad der vil ske hvis millioner af indvandrere i stedet ønsker at blive i Europa, svarer han:

“Et begrænset antal er ok, men ellers vil hele Europa til sidst blive et muslimsk land, afrikansk land – umuligt,” fortalte han BBC.

Det skriver det svenske online medie Fria Tider.

SamfundIndvandrerDalai Lama advarer om muslimsk Europa

I min datters kønsneutrale børnehave

Vores børn skal skånes for skadelige mor og far stereotyper, men det her må de gerne efterligne. Gud hjælpe de børn, der vokser op i denne forvirrede æra.

Intet går godt for mig: Hvad kan jeg gøre

Lad være med at løbe væk, når alt går galt. Stop op et sekund og læg mærke til, hvor du er, og hvad der sker inden i dig. Det er tid til at tage beslutninger.
Annonce
Annonce

Fik du ikke læstSE HER
Anbefalet til dig