Dalai Lama advarer om muslimsk Europa

Dalai Lama gentager nu sin påstand om, at Europa også bør tilhøre europæere i fremtiden, og at indvandrerne skal sendes tilbage til deres hjemlande, siger han i et interview med BBC.

Annonce

Det endelige mål er at opbygge hjemlandene

Den buddhistiske leder Dalai Lama advarer nu om, at Europa bliver muslimsk og afrikansk, hvis europæiske lande ikke sender indvandrere hjem.

I et nyt interview med BBC fastholder han sin udtalelse om at Europa tilhører europæere, hvilket påkaldte sig en del opmærksomhed, da han fremførte det sidste år.

Dalai Lama forklarer at de europæiske lande bør hjælpe flygtninge og uddanne dem, men så få dem til at vende tilbage til deres hjemlande. Det endelige mål er at opbygge hjemlandene, ikke at lade folk blive i vesteuropæiske stater.

Men på spørgsmålet, hvad der vil ske hvis millioner af indvandrere i stedet ønsker at blive i Europa, svarer han:

“Et begrænset antal er ok, men ellers vil hele Europa til sidst blive et muslimsk land, afrikansk land – umuligt,” fortalte han BBC.

Det skriver det svenske online medie Fria Tider.

SamfundIndvandrerDalai Lama advarer om muslimsk Europa

Udvis kriminelle indvandrere, der idømmes mere end et halvt års fængsel

Nogle gange er man også nødt til at sætte hårdt mod hårdt. Derfor bør vi udvise alle tilflyttere, hvis de bliver idømt mere end et halvt års betinget eller ubetinget fængsel

Derfor må du ALDRIG dræbe edderkopperne i dit hjem

For de fleste af os forekommer det helt naturligt at slå edderkopper ihjel, når de pludselig dukker op i hjemmet. Men der er faktisk gode grunde til at lade de lidt skræmmende insekter leve.
Annonce
Annonce

Fik du ikke læstSE HER
Anbefalet til dig