Tre slags mænd, du aldrig burde date

Hverken mænd eller kvinder er perfekte. Vi er faktisk ret langt fra det.

Annonce

Vi er alle fulde af mangler, og vi går igennem tider, hvor vi er meget vanskelige at holde ud, selv for de mennesker, der elsker os mest. Der er dog visse personlighedstræk, der er meget skadelige for følelsesmæssige forhold. Det er de personer, som vi aldrig burde date.

De har som udgangspunkt to hovedudfordringer: Vi ender aldrig med at kende en person fuldstændigt, og folk ændrer sig. 

En mand kan virke helt charmerende i begyndelsen, men måske skal du senere spørge dig selv, hvor den prins blev af. Eller omvendt: en person kan virke helt kedelig, men så med tiden finder du en skjult charme i dem.

“Man er forelsket, når man indser, at den anden person er unik”
Jorge Luis Borges

Det er helt sikkert sandt, at nogle mennesker har en meget dårlig tilpasning til deres kærlighed og andres. 

Måske kan de ikke elske, eller de kan ikke stå for at blive elskede, eller de er fanget i deres eget helbred, vrede eller frygt. I disse tilfælde vil det forhold, hvis du ikke arbejder med et mirakel, ende med at fejle. Så nedenfor vil vi vise dig tre slags mænd, du ikke burde date, og som det er bedre at holde dig væk fra.

1. Mænd, der går fra den ene ekstrem til den anden

Dette er den slags fyr, der går fra den sødeste ømhed til den mest voldelige aggression, ofte uden at der er nogen grund til at have forårsaget denne ændring. Du kan aldrig rigtig forklare, hvad der skete. En dag elsker de dig til døden og drukner dig i smiger og kys, men så afviser de dig næste dag på en ætsende og undertiden grusom måde.

De har tendens til at være impulsive. Uden at indse hvordan, begynder du at opleve en dybtgående tvetydighed vedrørende dem. Du smelter, når de viser deres kærlige side. Du kan ikke forestille dig en mere kærlig og engageret mand. Du har lyst til at elske ham og føler, at han er den eneste sande kærlighed, du har drømt om. Så når det monster, der sover inde i ham, vågner op, oplever du det fuldstændige modsatte. Afvisning og endda had på grund af hans ustabilitet eller frygt, fordi han virker uforudsigelig.

Denne slags mand er følelsesmæssigt udmattende. De har en dybtgående konflikt inde i dem, som de ikke har kunnet overvinde. De er ret selvcentrerede, og derfor tager de ikke hensyn til de virkninger, de har på dig. Det er derfor, du aldrig burde date dem. Sandheden er, at de ikke er parate til at have et følelsesmæssigt forhold til dig eller nogen anden for den sags skyld.

2. Mænd, du aldrig burde date: mænd, der har for vane at lyve

Der er mange former for løgne. Det mest oplagte har at gøre med fakta eller situationer, der aldrig har fundet sted, men at leve en løgn, lave løfter og ikke holde dem, leve med omstændigheder, som du ikke er enig i – det er også måder at falde i falskhed på.

Løgneren afslører generelt sig selv, ikke for den måde, han lyver over for dig på, men hvordan han gør det overfor andre. Hvis han gør det overfor andre, kan man forvente, at han også vil lyve for dig. Meget ofte er disse løgne ikke lette at opdage, fordi der er mænd, der er sande fagfolk, når det kommer til løgn. Derfor er det så vigtigt for os at være meget opmærksomme på, hvordan de opfører sig overfor andre.

En, der konstant lyver, vil gøre det umuligt for tillid at blomstre i forholdet. Det er af den årsag, at du aldrig burde date denne typer mand. Snart vil du finde dig selv med udmattende detektivarbejde for at fange ham. Eller snuse dig gennem hans ting for at se, om han snyder dig. Det er umuligt at opbygge et forhold, der er værdigt, med en tvangsløgner.

3. Mænd, der får dig til at føle dig hæmmet

Det er den slags mænd, der får dig til at føle, at du altid går på tynd is. De har en tendens til at være meget kritiske overfor, hvad du gør eller siger og endda den måde, du klæder dig på. Denne funktion er specifik for folk, der har stor succes eller penge, og som blot vil have en følgesvend, der opfører sig præcis, som de ønsker.

Sandheden er, at du altid føler dig dømt og generelt nedgjort. 

Du tænker over alt tyve gange, før du siger det. Du måler den måde, du opfører dig på, når han er sammen med dig. Og du har altid en anspændt holdning, som forhindrer dig i at være spontan. Pludselig bliver du til en meget stille person, når du er i hans nærvær, eller du taler, men du er altid opmærksom på det udtryk, han har på sit ansigt, når du taler.

I de mest ekstreme tilfælde bliver disse styrende og narcissistiske mænd også voldelige. De tror på, at verden og alle i den, især deres partner, skal opføre sig, som han mener, de burde. Han er intimiderende, om dette er med diskrete psykologiske spil eller med direkte fysisk pres. Du vil aldrig være i stand til at være tilfreds med denne slags mand.

MenneskerKvindeTre slags mænd, du aldrig burde date

Kan hjernen brænde helt sammen.?

Det hurtige svar ville være nej. Det ville nærmest være, at noget gik i stykker ved anvendelse, hvis hjernen brænder sammen af at tænke.

Virker sukker virkelig som narko på hjernen?

Virker sukker virkelig som narko på hjernen? Dyrestudier bekræfter, at sukker kan stimulere hjernens belønningscenter mere end kokain.
Annonce
Annonce

Fik du ikke læstSE HER
Anbefalet til dig