Udvis kriminelle indvandrere, der idømmes mere end et halvt års fængsel

Alt for mange indvandrere begår kriminalitet, selv om de er vokset op i et land, der tager sig godt af dem. Derfor bør vi udvise alle tilflyttere, der idømmes mere end et halvt års betinget fængsel, skriver medlem af Konservativ Ungdom i dette debatindlæg

Annonce

»Skik følge eller land fly«, lyder et gammelt ordsprog. Hvis du flytter til et fremmed land, er det din opgave at indordne dig under landets regler og normer. Det er ikke dit nye land, som skal tilpasse sig dig.

Indvandrere begår mere kriminalitet end resten af befolkningen

For mange tilflyttere tabes på gulvet, for mange formår ikke at blive en del af vores samfund. Det er ikke kun indvandrere, men især også efterkommere fra ikkevestlige lande.

Læs også: Alle snakker om integration, men ingen aner, hvad det betyder

De begår næsten to en halv gange så meget kriminalitet som resten af befolkningen, selv om de er heldige nok at vokse op i et land som Danmark. Med gode uddannelsesmuligheder, fri adgang til sundhedssystemet og ligestilling.

Derfor er det vigtigt, at den nye regering gør alvor af at leve op til sine valgløfter og ikke fortsætter med at lempe udlændingepolitikken. Med det nye tilskud til børnefamilier, der særligt tilgodeser folk på integrationsydelse, er lempelserne desværre allerede startet. Det bør stoppes omgående.

Sætte hårdt mod hårdt

Nogle gange er man også nødt til at sætte hårdt mod hårdt. Derfor bør vi udvise alle tilflyttere, hvis de bliver idømt mere end et halvt års betinget eller ubetinget fængsel, og det bør kun ændres under helt særlige forhold.

Der skal slet ikke være nogen tvivl om, hvorvidt grov kriminalitet bør føre til udvisning eller ej, og de dømte bør afsone i deres hjemland. Vi skal ikke bruge tid, kræfter og penge på mennesker, vi ikke ønsker at have her.

Læs også: Pædagog til indvandrer-far: Kom over i skolen og se din søns opførsel

En straf på et halvt år eller derover er ikke noget, du får for at stjæle en Snickers i Netto eller træde lidt for hurtigt på speederen. Det er domme, der kræver væsentligt voldsommere handlinger som f.eks. voldtægt eller andre voldelige overgreb. Handlinger, man ikke begår ved en mindre fejltagelse. Det er et bevidst valg, hvor man vender det samfund ryggen, som har givet en alt.

Vælger man på trods af utallige velfærdsydelser at gøre vores samfund uret, bør det have konsekvenser.

ArtiklerDanmarkUdvis kriminelle indvandrere, der idømmes mere end et halvt...

MDMA: Hvad er det? Hvad gør det?

MDMA: Hvad er det? Hvad gør det? Du står midt i det dansende menneskehav og kan ikke rigtigt komme i stemning. Energien til at kaste sig ud i mængden af rykkende kroppe er der bare ikke i aften. I lommen har du en lille pose med en lillebitte, lyserød pille med Heinekens stjerneformede logo indgraveret.

Jeg forlod islam, fordi den forhindrede mig i at blive integreret i Danmark

Alt for mange herboende muslimer værner om deres forældres kultur. De vil forbyde religionskritik og vægter Koranen over Grundloven. Denne kulturelle bagage forhindrer, at integrationen kan lykkes. Da jeg forlod islam, faldt jeg endelig til i Danmark, skriver Mustafa Sayegh i kronikserien om, hvornår man er velintegreret
Annonce
Annonce

Fik du ikke læstSE HER
Anbefalet til dig