Lær at skrue op for charmen i vores guide til at flirte

Erstat fumlen og stammen med selvtillid – bliv ekspert i flirt! Tipsene til at flirte her i artiklen er gode at følge, men pas på, at du ikke overdriver.

Annonce

God forberedelse inden flirt

Går du i stå, når ham den lækre kommer ind i lokalet? Scanner du febrilsk din hjerne for idéer til, hvad du skal gøre af dig selv, når du endelig får øjenkontakt med ham? Og løber du tør for ord i det øjeblik, han siger hej? Så er hjælpen på vej – her er vores komplette guide til at blive ekspert i flirt.

Uanset om du leder efter Mr. Right eller bare vil flirte lidt for sjov, om du er knaldgod til at flirte eller halter lidt, så er det værd at læse med.

Flirt er nemlig genvejen til at føle dig lækker og sexet. Og så kan det bringe dig langt i livet – sæt i gang!

Når du skal lære at mestre flirt, så er det altid en god idé at forberede dig

Ved at øve dig derhjemme kan du blive mere tryg og naturlig, når du står i en situation, hvor din flirt skal på banen. For at forberede dig bedst på at flirte, kan du følge de her fire råd:

1. Skru op for selvtilliden, når du skal flirte

Når du selv føler dig tiltrækkende, vil andre nemlig også synes, at du er det! Derfor: Værdsæt dig selv. Kig på dig selv i spejlet, og ros dig selv for dine unikke, smukke fortrin. Mind dig selv om dine gode egenskaber, for når du har det godt, er det også nemmere at skrue charmen på.  

2. Vær feminin

Tag noget tøj på, som du føler dig lækker i, og som fremhæver de dele af din krop, du er mest tilfreds med. Så bliver det nemmere for dig at flirte, når du føler dig lækker. 

Hop for eksempel i et par stilletter, hvis du synes, det fremhæver din numse, og vær ikke bleg for at understrege dine kvindelige former. Det gode ved dette tip til at mestre flirt? Det kan bruges hver dag!

3. Øv dig i at mestre flirt i spejlet

Det lyder kejtet, og det er også lidt akavet. Men det hjælper dig altså i at flirte, når du har øvet dine blikke og din mimik foran spejlet. Prøv for eksempel at lave et ansigtsudtryk, der siger: “Kom herhen” eller “Jeg vil have dig”, så det føles mere naturligt, når du står i situationen og skal være god til at flirte.

4. Duft godt når du skal flirte

Det lyder måske åbenlyst, men dårlig ånde og svedlugt kan lægge en kæmpe dæmper på dit flirt. Sørg for at være ren og dufte friskt, og hav en mintpastil eller tyggegummi ved hånden. Har du været til koncert eller lignende, så sved er et uundgåeligt onde, kan du eventuelt tage en deodorant med i tasken.

5. Fang hans opmærksomhed med din flirt

Det er vigtigt, at du fanger hans opmærksomhed på en naturlig måde, så det ikke bliver unaturligt for ham at se på. Din flirt skal derfor være afdæmpet, men skarp, så du fanger hans opmærksomhed – og holder den! Vi har samlet tre gode tips til at få hans opmærksomhed med din flirt: 

6. Vær positiv

Smil! Glade mennesker er tiltrækkende, så grin og hav det sjovt. Virk positiv, når du taler med andre mennesker – det lægger han også mærke til. På den måde kan du flirte med ham ubevidst. Synes du ikke også, han er sødest, når han smiler?

7. Flirt ved at få øjenkontakt

Kig lidt på din udvalgte, indtil du fanger hans blik, men lad være med at stirre. Hold øjenkontakten for en kort stund og smil, og kig så langsomt væk igen. Og vupti, kontakten er skabt og du kan begynde din flirt endnu mere! Hvis en mand konstant undgår dit blik, er det som regel et tegn på, at han ikke er interesseret, så spild ikke din tid med at kigge alt for længe.

8. Tag initiativ til flirt

Mænd kan godt lide, når kvinder tager initiativ til at bryde isen, så gør det! Det viser, du har selvtillid, og at du har valgt netop ham at snakke med, hvilket for ham er et stort kompliment. Og store komplimenter er altid gode, når du vil starte en flirt.

Start samtalen med en bemærkning om omgivelserne, eller giv ham et kompliment, som kan føre til yderligere samtale, for eksempel: “Sej t-shirt, hvor har du fundet den?”

9. Forfør via jeres samtale og flirt

Når du endelig har fået din udsete fyr på krogen, så kan du med fordel forføre ham med en god samtale, for det betyder faktisk mere, end du tror. Din flirt i samtalen kan hurtigt gøre ham utroligt interesseret i at se mere, og her er fire gode tips:

10. Kontrollér stemmen, når du flirter

Sænk din stemme, og gør den behagelig og blød. Mænd tænder som regel ikke på en kvinde, der lyder skinger eller råber ham i øret. Gør eventuelt din stemme en smule dybere end sædvanlig for at lyde ekstra sexet, når du begynder din flirt. 

Er I et sted med høj musik, kan du eventuelt rykke lidt tættere på ham, så du er sikker på, han kan høre, hvad du siger – så er der også mulighed for at kaste dig ud i lidt kropskontakt, når du skal flirte.

11. Brug humor

Let stemningen med en joke, og få ham til at grine. Det vil bringe jer tættere på hinanden i din flirt, at I har det sjovt, men gå ikke over stregen. Intet kan ødelægge stemningen som en dårlig, malplaceret joke, som han måske misforstår eller tolker som en kritik af ham selv.

Kast dig kun ud i modige bemærkninger eller vittigheder, hvis du kan fornemme, at det vil blive godt modtaget.

12. Flirt ved at fortælle om dig selv, men…

… ked ham ikke ihjel. Husk også at lytte, og prøv at spørge ind til noget, du kan fornemme, han godt kan lide at snakke om i stedet for at forhøre ham om opvækst og persondata. Det er en god måde at flirte på, når du viser, at du er interesseret. 

Er han for eksempel helt vild med Formel 1, kan du spørge ind til hans yndlings racerkører, hold og så videre. Og du lytter selvfølgelig opmærksomt, for det er jo helt vildt spændende, ikke?

13. Undgå negative emner

Bevar din positive attitude, så du ikke kommer til at fremstå som en negativ person eller ødelægger stemningen. Hvis samtalen falder på noget, du er utilfreds med, har gjort dig ked af det eller lignende, kan du bevare den gode stemning ved hele tiden at give det en positiv vinkel.

For eksempel: “Jeg hader det her musik” kan let blive til “Jeg hører normalt ikke det her musik, men så har jeg i det mindste mulighed for at snakke med folk i stedet.” Din flirt går meget lettere igennem, når du bevarer en positiv attitude. 

De sidste gode tips til flirt

Det kan virke, som om der er meget at huske på, når du skal flirte. Det er der også, og du kan med fordel tage et skridt ad gangen, så du føler dig tryg i din flirt. Vi har samlet de sidste gode råd til den perfekte flirt her: 

14. Du kan også flirte med kropssproget 

Bevar den rolige selvtillid i kroppen. Sving med håret, vrik med hoften, fugt læberne – det er frækt. Du kan også bruge spejling, når du skal skrue din flirt på. Det vil sige stå eller sidde ligesom ham – når du imiterer hans kropssprog, viser du tydeligt din interesse.

15. Vær ikke desperat

Tipsene til at flirte her i artiklen er gode at følge, men pas på, at du ikke overdriver. Hvis du overøser ham med komplimenter, holder øjenkontakten i insisterende lang tid og overdriver dit kropssprog, kan det godt blive for meget, og så virker du desperat i stedet for sjov og let. Sørg for at have en afslappet attitude, når du flirter.

16. Få ham til at slappe af

Hvis der er en ting, der virkelig tiltrækker mænd, så er det en kvinde, der får ham til at føle sig godt tilpas. Gør, hvad du kan, for at få ham til at slappe af og føle sig lækker, så er din flirt hjemme. 

“Grin ad hans vittigheder”

Kig beundrende på ham. Lyt til ham, som om han åbner dine øjne for en helt ny verden. 

Få ham til at klare en mindre opgave og ros ham, når det lykkes for ham. 

Få ham for eksempel til at ringe til dig, hvis du har mistet din mobiltelefon. Det giver dig en undskyldning for at give ham dit nummer, og samtidig kan han føle sig som lidt af en helt, når I finder frem til mobilen. Ren flirt!

Husk også, at flirt…

… er flirt og ikke et frieri. Hvis du forventer at score dit livs kærlighed, hver gang du flirter, vil du blive svært skuffet.

Tag det som en leg, og nyd det!

MenneskerUngeLær at skrue op for charmen i vores guide...

Du er kun ansvarlig for, hvad du siger

Kommunikation er svært. Det er nemt at blive misforstået, især hvis den anden har sin egen stædige opfattelse af tingene.

Overflod af spilreklamer: – De er giften i mit liv

Få de bedste odds. Vind store gevinster. Lav risiko. Hvem scorer det næste hjørnespark? Tænk, hvis du vandt.
Annonce
Annonce

Fik du ikke læstSE HER
Anbefalet til dig