Seks gode øvelser til ham, der vil flirte

Jakob Olrik giver gode råd og konkrete tips. Her får kvinderne seks gode råd til, hvordan de bliver bedre flirtere. Øv dig i at fastholde kvindens blik lidt længere, end du plejer, og husk at smile. Både med munden, men især med øjnene.

Annonce

Endelig kom foråret

Solstrålerne varmer de små fortovscafeer, vi pakker os ud af vintertøjet og føler en ny lethed på kroppen og i sindet.

Fuglene kvidrer og er allerede i fuld gang med at gøre kur til hinanden. Deres glade leg i luften smitter af på os mennesker.

Det er blevet tid til at flirte med hinanden 

Øjenkontakt: 

Øv dig i at fastholde kvindens blik lidt længere, end du plejer og husk at smile. Både med munden, men især med øjnene. Ser hun hurtigt væk, så blev ved med at kigge på hende. Vender hun sig og ser tilbage en gang til – så har du kontakt. Hold den. 

Komplimenter hende: 

Øv dig i at sige komplimenter både til venner og kollegaer. Så bliver det lettere naturligt at komplimentere end kvinde i en flirt. Hvor skønt hun dufter, hvor fantastisk hendes hår ser ud, hvor hun bevæger sig yndefuldt. 

Vær en gentleman: 

Det glemmer danske mænd så ofte, at kvinderne slet ikke forventer det. Desto mere positivt overraskede bliver de, når du holder døren for dem og lader dem gå først ind. 

Gør noget for hende: 

Tilbyd spontant at hjælpe med indkøbsposerne. Køb en kage med til hende fra frokostpausen. Giv blomster helt uden grund. Det kan være så banalt, som at fortælle hende noget sjovt. Du skal overraske hende med en handling, der er målrettet hendes person. Så husker hun dig! 

Kropsholdning: 

Øv dig gerne foran spejlet derhjemme i, hvordan du ser mest maskulin og tiltalende ud. Hvordan du ’pludselig’ får øjenkontakt og følger op med et lille (eller stort) smil. Frem med brystkasse, stram ballerne og træk maven ind. 

Fysisk kontakt: 

Øv dig i at røre ved andre spontant, når du taler med dem, så det bliver naturligt og casual også at gøre det, når du flirter. Et strøg på en arm, et pust i en nakke eller måske endda en aende finger på kinden.

Held & lykke, og god fornøjelse..

MenneskerMandSeks gode øvelser til ham, der vil flirte

Lær at skrue op for charmen i vores guide til at flirte

Lær at skrue op for charmen i vores guide til at flirte. Tipsene til at flirte her i artiklen er gode at følge, pas på, at du ikke overdriver.

Flere ikke-vestlige indvandrere dømmes for kriminalitet

Mænd, der er efterkommere af ikke-vestlige indvandrere, bliver oftere dømt for kriminalitet, end mænd med danske rødder.
Annonce
Annonce

Fik du ikke læstSE HER
Anbefalet til dig