Derfor må du ALDRIG dræbe edderkopperne i dit hjem

For de fleste af os forekommer det helt naturligt at slå edderkopper ihjel, når de pludselig dukker op i hjemmet. Men der er faktisk gode grunde til at lade de lidt skræmmende insekter leve. Det skriver Videnskab.dk.

Annonce

En amerikansk forsker og entomolog (En entomolog er person, som forsker i insekter), Matt Bertone, skriver, at edderkopper faktisk er nyttedyr i dit hjem.

For edderkopperne spiser nemlig parasitter og i nogle tilfælde andre edderkopper. Så hver gang slår en edderkop ihjel, dræber du et vigtigt rovdyr i hjemmet.

Entomologen forklarer også, at edderkopper holder sig på afstand af mennesker, da vi er langt farligere for dem end omvendt.

Netop derfor har eksperten en klar opfordring til alle: slå ikke ederkopperne ihjel!

Men hvis du er bange for dem eller ikke ønsker dem i hjemmet, kan du fange dem og slippe dem fri ude i naturen. Forskeren påpeger også, at det er stort set umuligt at gøre sit hjem edderkoppefrit, da de stadig er der, selvom du ikke kan se dem.

Kort fortalt er edderkopper altså vigtige rovdyr, der spiser parasitter og andre insekter i hjemmet.

Tøv ikke med at dele disse oplysninger med dine venner!

Videnskab/ForskningVidste du...Derfor må du ALDRIG dræbe edderkopperne i dit hjem

Antallet af domme for at gå med kniv er steget markant, og kan ende i drab

Et minuts slåskamp dræbte 18-årig og sårede flere. På to år er domme for besiddelse af ulovlige knive steget, viser tal fra Danmarks Statistik.

Når overdreven stolthed er en sygdom

Overdreven stolthed er en sygdom, og det kan måske camouflere dybere problemer, der kan påvirke din krop fysisk, hvis du ikke løser dem ordentligt. Læs med i denne artikel for at lære mere om dette.
Annonce
Annonce

Fik du ikke læstSE HER
Anbefalet til dig