Svært for yngre kvinder at møde mænd i virkeligheden

Mange kvinder lider af et såkaldt ’Tinderilla syndrom’. De kan kun kommunikere med mænd over datingsites og dating-apps.

Annonce

Det er det såkaldte ’Tinderilla syndrom’, som den engelske avis The Daily Mail for nylig omtalte. ’Tinderilla syndromet’ er kommet fordi mange, især yngre kvinder, er blevet så afhængige af alskens datingsites, at de har svært ved at mødes og tale med mænd i virkeligheden.  

Et nyt syndrom har indtaget verden

Eksperter understreger, at der ikke er noget galt med datingsites, især er det et godt redskab for mennesker, der er meget generte, men føler du at datingsites eller en app som Tinder, hæmmer dig, så er det altså med at kigge op fra skærmen og ud på den virkelige verden. Coach

Dina Colado kommer her med et par gode og meget simple og klassiske flirtetips, som du med fordel kan bruge fremover.

Læg din telefon væk

Det siger næsten sig selv, ikke? Kig op på verden og læg din computer og telefon væk. Sidder du på en cafe, så er det altså begrænset, hvor mange mænd, der har lyst til at vride dig væk fra skærmen, hvis du virker fuldt optaget, og det var måske netop for at komme i kontakt med en mand, du satte dig der i første omgang.

Start en samtale

Lad være med at være bange for at starte en samtale. Kig op i stedet for at begrave dig i din Tinder app. Onlinedating dating apps er en sjov måde at føre en samtale på, når du ikke er i byen.

Tjek i det mindste kun din telefon når du er på toilettet, fremfor når du står i en bar, foreslår Colada.

Smil

Smil og send gerne et kæmpe smil. Det er altså noget andet end en smiley. Glade singler vil gerne i kontakt med andre glade singler, men det kræver altså, at man er på ude i den virkelige verden. 

Hold blikket

Kig personen du vil i kontakt med i øjnene og hold blikket. Lad være med at stirre alt for meget i øjnene, det kan virke meget intimiderende.  Lav i stedet det klassiske trick med at kigge en person tre gange i øjnene med nogle sekunders mellemrum, og du kan være sikker på, du har fanget personens opmærksomhed. 

Når du er kommet væk fra din komfortzone foran telefonen så find dit allermest selvsikre, smilende og sexede jeg frem. Det vil gøre det lettere for dig, når du nu har forladt zonen. Gør så det der får dig til at føle dig godt tilpas, og send de gode vibrationer videre til menneskene omkring dig.

Og læg så telefonen allerlængst ned i din taske,

siger Dina Colado.

MenneskerKvindeSvært for yngre kvinder at møde mænd i virkeligheden

Virker sukker virkelig som narko på hjernen?

Virker sukker virkelig som narko på hjernen? Dyrestudier bekræfter, at sukker kan stimulere hjernens belønningscenter mere end kokain.

Kunsten at flirte (Også med sin faste partner)

Flirt handler om åbenhed, leg og undersøgelse af mulighederne for erotisk kontakt. Flirt er antydningskunst.
Annonce
Annonce

Fik du ikke læstSE HER
Anbefalet til dig