Lær at spotte interesserede mænd

Har du svært ved at se, om en mand er vild med dig? Vi giver dig 9 tegn på, at han er score-klar

Annonce

Du har holdt udkig efter ham hele aftenen. I har haft øjenkontakt, og du har en kraftig fornemmelse af, at der er et eller andet i luften.

Kroppen afslører hans følelser

Men alligevel tør du ikke tage det første skridt – for hvad nu, hvis du bliver til grin? Hvad nu, hvis det kun er noget, der foregår oppe i dit hoved, og han slet ikke er interesseret i dig alligevel?

Så er det nu, du skal i gang med at aflure hans kropssprog! Vores kroppe afslører nemlig forbløffende mange hemmeligheder om os – selv ting, vores hjerner endnu ikke er klar over

9 signaler han sender, når han er interesseret

Specielt i situationer, hvor vi er ophidsede (som for eksempel når vi har fået øje på en lækker mand, som vi gerne vil sætte tænderne i) taler kroppen med meget store bogstaver.

Inden du printer artiklen ud og tager den med ud i nattelivet for at lede efter villige mænd, skal du dog huske, at et enkelt tegn ikke er nok: Nogle gange rører vi ved os selv, fordi det klør, og andre gange slikker vi os om munden, fordi vi har tørre læber. Ikke alting er et tegn!

Som grundregel kan du derfor kigge efter ni forskellige ting i hans kropssprog, der indikerer, at han er interesseret i dig

1. Han løfter øjenbrynet

I samme øjeblik, du får øje på en spændende mand, du kunne være interesseret i, løfter du øjenbrynene i et splitsekund – uden selv at være klar over det. Den gode nyhed er, at han gør det samme. 

Det går så hurtigt, at det kan være svært at få øje på. Men hvis du lægger mærke til, at første blik er ledsaget af et lille øjenbryns-løft, kan du være sikker på, at han kan lide, hvad han ser.

Hvis du gerne vil vise ham, at du er ude på ballade, kan du prøve at løfte øjenbrynene lidt længere end normalt – gerne et helt sekund.

Lige meget hvor sløv han er i optrækket, skal hans underbevidsthed nok fange, at der er noget i gære

2. Han har adskilte læber

Hvis han kan lide, hvad han ser, åbner han munden en lille smule, første gang jeres øjne mødes. I det hele taget bliver hans ansigt mere åbent: Hans øjne bliver lidt større end normalt, øjenbrynene svæver, og næseborene vibrerer en smule.

3. Han viser sig frem

Nu er han nået til det stadie, hvor han forsøger at fange din opmærksomhed. Hvis han er genert, nøjes han måske med at rette lidt på slipset og bede til Gud om, at du ser det. 

Men ellers kan han finde på de mærkeligste ting: Han fortæller åndssvage vittigheder, griner alt for højt, kommer op at slås eller står på hænder.

Det lille pus vil gøre hvad som helst for, at du skal lægge mærke til ham

4. Han gør sig pæn

Hvis du står og snakker med en mand, der retter på kraven, børster usynlige fnug væk fra trøjen, rører ved sit hår eller hiver op i strømperne (ja, det sker!!!) er det, fordi han ubevidst prøver at gøre sig mere præsentabel.

Endnu et godt tegn!

5. Han tjekker dig åbenlyst ud

Du kan være helt sikker på, at Prince Charming tjekkede dig ud helt automatisk i samme øjeblik, du trådte ind i lokalet. Og nu, hvor han har gjort op med sig selv, at han er interesseret, lader han igen øjnene løbe rundt på din krop og stoppe på de bedste steder – og han prøver ikke engang at skjule det! 

Du kan roligt tolke hans øjnes lille ‘tour de din krop’, som om han siger: “Jeg står lige her og overvejer, hvordan det ville være at knalde dig.”

Kommer han tæt nok på, så fyrer han muligvis også lige en skør scorereplik af, mens hans – for ligesom at understrege sin interesse – vender sin krop imod dig, måske endda helt ubevidst.

Hvis han står op, peger hans tæer i din retning, og hvis han sidder ned, er det knæene, han peger med

6. Han flasher kronjuvelerne

Du tror, det er løgn – men når en menneske-han virkelig er i parringshumør, gør han alt, hvad han kan for at gøre den udsete hun (dig!) opmærksom på sine prægtige kønsdele. 

Han sidder med spredte ben over for dig, så du har fri udsigt til gulddrengen. Og når han står op, sætter han gerne hænderne i siderne, så fingrene – helt tilfældigt, naturligvis – peger ned mod skridtet

7. Han leger med knapperne

Når han står og fumler med knapperne på skjorten og knapper den op og i, mens han taler med dig, er det fordi han har lyst til, at I skal være nøgne sammen.

Hans underbevidshed er allerede halvvejs inde i dit soveværelse!

8. Han nusser sit ansigt

Når vi bliver tiltrukket af en anden person, bliver vores hud (specielt læberne) ekstra følsom over for berøringer. Vi begynder at nusse os selv i ansigtet, køre fingrene hen over kinderne og kærtegne læberne, fordi det føles dejligt – og for hemmeligt at plante en tanke hos vores udkårne om, at det kunne være rart for ham at gøre det samme.

Så det er altså et godt tegn, hvis han nusser lidt med sig selv i din nærhed

9. Han rører ved dig

Det er også altid et godt tegn, når han har lyst til at røre ved dig. Hvis hans berøringer oven i købet er en lille smule beskyttende, kan du være helt sikker på, at den er hjemme; for eksempel hvis han lægger en hånd på din lænd eller holder dig forsigtigt om albuen, mens I går gennem en menneskemængde. 

Han vil gøre alt for, at I ikke skal blive væk fra hinanden – og samtidig sender han et signal til de andre jægere derude om, at du altså er optaget! 

Har du opfanget tilpas mange af hans signaler, så kan du godt gå i gang med at planlægge en sjov første date – for der er stor chance for, at han synes, du er noget så dejlig! 

God jagt, damer!

MenneskerKvindeLær at spotte interesserede mænd

Hvad sker der, hvis supervulkanen i Yellowstone går i udbrud?

Yellowstone nationalpark gemmer på en supervulkan, som er omgærdet af både frygt, fascination og dommedagsprofetier. Men hvad sker der egentlig, hvis kæmpevulkanen går i udbrud en dag?

Udvis kriminelle indvandrere, der idømmes mere end et halvt års fængsel

Nogle gange er man også nødt til at sætte hårdt mod hårdt. Derfor bør vi udvise alle tilflyttere, hvis de bliver idømt mere end et halvt års betinget eller ubetinget fængsel
Annonce
Annonce

Fik du ikke læstSE HER
Anbefalet til dig